Wij willen aan jullie voorstellen: Poes 19 jaar en Rodney 20  jaar.
Zij zijn momenteel onze 2 oudste dames. Poes woont in onze senioren opvang en Rodney in een van onze opvanggezinnen dat uitsluitend oudjes opvangt.
Beide dames zijn temperamentvol, hebben een heel sterk karaktertje en een eigen willetje. Ze laten heel duidelijk weten wat ze willen en niet willen😂

Rodney vind het heerlijk om geborsteld te worden. Ze weet heel goed de aandacht op te eisen als ze wil knuffelen en natuurlijk kan niemand zo’n aandoenlijk oudje weerstaan.😻 Het opvanggezin is uiteraard erg blij met haar, aan liefde geen gebrek.

Poes haar hobby is kroelen en eten en dit laat ze ook luid en duidelijk weten.
Ondanks haar leeftijd is ze vliegensvlug en ze schiet zo tussen je benen door de gang op als de deur opengaat, ook al heeft ze net gegeten (ze krijgt apart te eten op de gang en eet uitsluitend natvoer). Zogenaamd is ze dan plotseling “vergeten” dat ze al gegeten heeft😂  en omdat ze het zo lief en DUIDELIJK vraagt krijgt ze vaak toch nog wat.

Rodney en Poes zijn allebei nog goed bij de pinken en erg (eigen)wijs, maar natuurlijk komt met de leeftijd ook de kwaaltjes. Zo krijgt Rodney medicatie voor haar te snel werkende schildklier en Poes krijgt speciale niervoeding voor beginnend nierfalen. Gelukkig reageren ze goed op de medicatie en dieet en hopelijk blijft dit stabiel. (Schildklier en nierproblemen zijn typische ouderdomskwaaltjes die heel vaak voorkomen bij katten.)

Wij zijn dol op onze Golden Oldies en we hopen dat ze nog een hele tijd bij ons mogen zijn❤️

Wilt u weten hoe u deze schatten kunt adopteren op afstand kijk dan op de pagina Senioren adoptie plan.

Alvast enorm bedankt.
Veel liefs van Rodney & Poes ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *