In de seniorenruimte, tante Annie’s home, verblijven katten die al op leeftijd zijn.
Omdat deze katten al oud zijn en vaak speciale verzorging nodig hebben, zijn deze lieve dieren heel moeilijk te plaatsen. Zij mogen dan ook hun leven lang bij Katimo blijven wonen.

testest

Om het voor deze dieren een beetje gezellig te maken, is de ruimte ingericht als een echte huiskamer. Met bankstellen, kussens en mandjes waar ze in weg kunnen kruipen. De katten kunnen ook heerlijk rondsnuffelen in hun eigen buitenren.

De kosten van de verzorging van al deze lieverdjes, komen voor rekening van Katimo. Daarbij moet u denken aan: jaarlijkse entingen, ontwormen, ontvlooien, speciaal dieetvoer en eventuele medicijnen.

Omdat ook deze dieren een fijne oude dag verdienen, hebben wij het senioren adoptie plan in het leven geroepen. Hiermee kunt u een senioren kat op afstand adopteren en financieel steunen. Het bedrag dat u wilt bijdragen bepaalt u zelf. Daarmee helpt u mee aan de algemene verzorging die deze dieren zo hard nodig hebben. De Katimo Adoptie Katten kunnen door meerdere mensen worden geadopteerd en vanzelfsprekend kunt u ook meerdere katten adopteren.

In ruil voor uw steun ontvangt u van ons:

  • een adoptiecertificaat van de door u uitgekozen kat/katten;
  • geregeld een bericht via facebook over hoe het met uw adoptie kat gaat.

Om het nog persoonlijker te maken, kunt u op afspraak uw adoptie kat bezoeken.

Wilt u helpen om onze senioren katten een goed verzorgde en mooie oude dag te geven? Stuur dan een e-mail naar stichtingkatimo@gmail.com met vermelding van de naam van de kat/katten die u graag wilt adopteren en het bedrag dat u wilt bijdragen.

Namens de katten en kittens van Katimo, dankjewel!

Onze adoptie katten

Hieronder stellen onze adoptiekatten zich aan u voor. Onze adoptie katten zullen zich ook op onze facebookpagina voorstellen.

Bougie is geadopteerd door:
Frank; Eric;

Floortje is geadopteerd door:
Meandergroep wijkteam Chevremont (Kerkrade); Ilse

Freggel en Polle zijn geadopteerd door:
Paulemie; Marina