🐾 Bescherm jouw geliefde kat – Registreer het chipnummer! 🐾

Belangrijk: Registreer het chipnummer van jouw geadopteerde kat of kitten binnen 1 maand!

Bij Stichting Katimo hechten we veel waarde aan de veiligheid en het welzijn van onze geadopteerde katten. Daarom stellen we de voorwaarde dat het chipnummer van jouw nieuwe kat of kitten binnen 1 maand na adoptie moet worden geregistreerd.

Het registreren van het chipnummer is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw kat altijd traceerbaar is. Mocht jouw kat onverhoopt vermist raken, dan vergroot een geregistreerd chipnummer de kans op een succesvolle hereniging. Het biedt gemoedsrust, wetende dat jouw geliefde huisdier snel kan worden geïdentificeerd en veilig teruggebracht kan worden.

Het proces is eenvoudig. Ga na de adoptie naar een website van een geregistreerde databank voor huisdieren. Vul het chipnummer van jouw kat in en vul alle vereiste informatie in. Hiermee geef je jouw kat de best mogelijke bescherming en zorg je ervoor dat zijn of haar identiteit altijd bekend is.

Bij Stichting Katimo staan we altijd klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jouw kat veilig en geliefd blijft gedurende zijn of haar hele leven.

Dank je wel voor het naleven van deze belangrijke voorwaarde en voor het geven van een liefdevol thuis aan een van onze katten. Samen maken we een verschil!

Het registreren van het chipnummer van jouw kat is van vitaal belang voor hun veiligheid en jouw gemoedsrust. Hier is waarom:

  • Terugvinden bij vermissing: Een geregistreerd chipnummer is de snelste en meest effectieve manier om jouw kat terug te vinden als ze ooit vermist raakt. Het stelt dierenartsen, asielen en andere bevoegde instanties in staat om jouw contactgegevens te achterhalen en je onmiddellijk op de hoogte te stellen wanneer jouw vermiste kat wordt gevonden.
  • Bescherming tegen diefstal: Het chipnummer fungeert als een unieke identificatie van jouw kat. In het geval van diefstal kan het registreren van het chipnummer helpen bij het bewijzen van eigendom en het vergroten van de kans op een succesvolle hereniging. Het is een extra beveiligingslaag om jouw geliefde metgezel te beschermen.
  • Verantwoordelijk eigenaarschap: Het registreren van het chipnummer van jouw kat toont aan dat je een verantwoordelijke eigenaar bent. Het is een eenvoudige maar belangrijke stap om ervoor te zorgen dat jouw kat altijd traceerbaar is en de juiste zorg krijgt in geval van nood.

Neem vandaag nog actie en registreer het chipnummer van jouw kat. Bescherm jouw geliefde kat en geniet van gemoedsrust, wetende dat je er alles aan hebt gedaan om hun veiligheid te waarborgen.

Samen kunnen we zorgen voor een veiligere wereld voor onze harige vrienden.