Online winkelen voor Katimo

Je kunt online winkelen en tegelijkertijd Stichting Katimo steunen. Dankzij onze partnerschappen met verschillende winkels en platforms, kun je je normale aankopen doen terwijl een deel van het aankoopbedrag naar onze stichting gaat. Het is een eenvoudige en kosteloze manier om een positieve impact te maken op het leven van moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens, zwangere poezen en zwerfkatten.

Hoe werkt het? Het is heel eenvoudig:

  1. Klik op het plaatje van de winkel van jouw keuze. We werken samen met populaire platforms zoals Zooplus, Bol., Coolblue, Hema en andere grote merken. (zie je geen plaatjes van de winkels dan heb je misschien een AdBlocker aanstaan en moet je die uitzetten).

  2. Doe je aankopen zoals je normaal zou doen. Je betaalt dezelfde prijs en er zijn geen extra kosten voor jou.

  3. Een deel van het aankoopbedrag wordt automatisch gedoneerd aan Stichting Katimo, zonder dat het jou iets extra kost!

Door online te winkelen via onze partnerlinks, draag je direct bij aan onze inspanningen om moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens, zwangere poezen en zwerfkatten te redden. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar boeken, kleding, elektronica of huishoudelijke artikelen – elke aankoop helpt een verschil te maken in het leven van deze kwetsbare dieren.

Daarnaast kun je deze geweldige kans delen met je vrienden en familie. Door hen bewust te maken van deze mogelijkheid om online te winkelen en Stichting Katimo te steunen, vergroten we samen de impact die we kunnen hebben.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met online winkelen voor Stichting Katimo en maak van elke aankoop een daad van mededogen en liefde voor moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens, zwangere poezen en zwerfkatten.

Bedankt namens alle kittens en katten die we samen kunnen helpen!De huisdiersuper
Logo medpets