Al meer dan 20 jaar zetten wij ons in voor moederloze (zoog)kittens en zwangere poezen die hulp nodig hebben omdat ze over straat zwerven of zijn gedumpt. Dit doen wij met een groot team van enthousiaste vrijwilligers.

Ook vangen wij moederpoezen op die in het wild leven en een nestje met kittens hebben. Voor de kittens zoeken wij een nieuw baasje. De moederpoes wordt gesteriliseerd en teruggeplaatst of als ze niet te wild is, wordt ook voor haar een goed tehuis gezocht.

Al onze opgevangen kittens en katten wonen bij gastgezinnen. Daar worden ze goed verzorgd en in huiselijke sfeer gesocialiseerd.
Onze kittens en katten zijn ontvlooid en ontwormd en staan onder controle van een dierenarts. Zij worden ingeënt en gechipt en hebben ook een dierenpaspoort.

Wij vragen aan de nieuwe eigenaar een vergoeding om de kosten van de verzorging gedeeltelijk te dekken. Daarbij moet u denken aan o.a melkpoeder voor de flesvoeding,  kitten- en kattenbrokjes, kattenbakvulling, ontvlooingsmiddel, ontwormingskuur, dierenartskosten en medicijnen. 

Bent u op zoek naar een huisgenootje, kijk dan bij Baasje gezocht. Daar vindt u ons actuele aanbod van kittens en volwassen katten.

Daarnaast hebben we een groot aantal katten, poezen en senioren in de permanente opvang. Onze senioren kunnen op afstand worden geadopteerd via het Senioren Adoptie Plan.

Lees hier ons beleidsplan 2019-2020