Katimo is een stichting die geheel is aangewezen op eigen financiële middelen. Al het werk dat onze mensen doen, is vrijwilligerswerk. Katimo heeft géén betaalde krachten. Wij ontvangen géén subsidies of andere (regelmatige) inkomsten. Aan nieuwe eigenaren van onze kittens en katten vragen wij een bijdrage in de kosten voor opvang, voeding, enten en chippen. Het is echter bij lange na niet genoeg. Vandaar dat wij blij zijn met elke euro steun.

Hebt u een hart voor dieren en wilt u ons steunen in ons werk, dan is elke donatie, groot of klein, van harte welkom. Ons rekeningnummer is: NL69 RABO 0143653776 t.n.v. Stichting Katimo te Roermond.

Digitale collectebus

Scan onderstaande code en doneer direct aan ons in onze digitale collectebus.

Steun ons met 1 euro per maand

Alle kleine beetjes maken veel… Daarom vragen wij aan iedereen die het kan missen en ons een warm hart toedraagt, maak ons en onze katten blij met 1 euro per maand. Want als vele mensen besluiten ons met een dergelijk bedrag per maand te steunen, helpt dat ons al heel veel. Misschien hoeven we met die periodieke bijdragen ons dan wat minder zorgen te maken over de aanschaf van de vele, vele dozen kittenmelk voor de allerkleinsten. Misschien hoeven we ons dan geen zorgen meer te maken over hoe we noodzakelijke of levensreddende operaties moeten betalen.

Sponsor worden?

Wilt u ons als bedrijf sponsoren neem dan even contact met ons op. Samen vinden we vast en zeker een passende manier om u als sponsor van Stichting Katimo onder de aandacht te brengen.

Wanneer u ons financieel steunt kunt u op grond van onze ANBI-verklaring aanspraak maken op fiscale aftrek.

Namens alle poezen, katers en kittens, hartelijk dank!