Stichting Katimo is een toegewijd en enthousiast team van vrijwilligers, dat zich inzet voor het opvangen van moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens en zwangere poezen. Helaas ontvangen we geen subsidie en zijn we volledig afhankelijk van vrijwillige bijdragen en donaties om ons belangrijke werk voort te zetten. Nu hebben we jouw hulp nodig!

Elke dag worden er weer moederloze (zoog)kittens, moederpoezen met kittens en zwangere poezen gevonden, die vaak gedumpt, verwaarloosd en angstig zijn. Met jouw steun kunnen we deze kwetsbare wezens een tweede kans geven. Jouw donatie maakt het mogelijk dat we deze katten en kittens opvangen, medische zorg bieden, ze voeden en ze liefdevol verzorgen totdat we een warm en liefdevol thuis voor hen vinden.

Elke donatie, hoe klein ook, telt mee. Jouw vrijgevigheid maakt het verschil tussen een leven vol pijn en een leven vol liefde voor de katten en kittens. Laten we samenwerken om deze dieren een betere toekomst te geven! Wij zijn blij met elke euro steun.

Heb je een hart voor dieren en wil je ons steunen in ons werk, dan is elke donatie, groot of klein, van harte welkom. Ons rekeningnummer is:
NL69 RABO 0143653776 t.n.v. Stichting Katimo te Roermond.

Digitale collectebus

Steun ons met 1 euro per maand

Alle kleine beetjes maken veel… Daarom vragen wij aan iedereen die het kan missen en ons een warm hart toedraagt, maak ons en onze katten blij met 1 euro per maand. Want als vele mensen besluiten ons met een dergelijk bedrag per maand te steunen, helpt dat ons al heel veel. Misschien hoeven we met die periodieke bijdragen ons dan wat minder zorgen te maken over de aanschaf van de vele, vele dozen kittenmelk voor de allerkleinsten. Misschien hoeven we ons dan geen zorgen meer te maken over hoe we noodzakelijke of levensreddende operaties moeten betalen.

Sponsor worden?

Wilt u ons als bedrijf sponsoren neem dan even contact met ons op. Samen vinden we vast en zeker een passende manier om u als sponsor van Stichting Katimo onder de aandacht te brengen.

Wanneer u ons financieel steunt kunt u op grond van onze ANBI-verklaring aanspraak maken op fiscale aftrek.

Namens alle poezen, katers en kittens, hartelijk dank!