Op deze pagina staan de kittens en (half)volwassen katten die op zoek zijn naar een goed en lief baasje bij wie zij voor altijd mogen blijven wonen. Alle kittens en katten wonen bij een gastgezin. Zij zijn ontvlooid, ontwormd, ingeënt en gechipt.
Wij vragen aan de nieuwe eigenaar een vergoeding om de gemaakte kosten enigszins te dekken. Kijk bij Onze werkwijze voor meer informatie. Wij werken niet met een wachtlijst of reserveringen.

Heeft u interesse in- of wilt u meer informatie over één van de kittens of katten dan kunt u bellen met het gastgezin. Het telefoonnummer van het gastgezin staat vermeld onder de foto.

Onder de kittens staan de Vrijbuiters die ook op zoek zijn naar een plek waar ze voor altijd mogen blijven.

Aanbod volwassen en halfvolwassen katten:

KP Snoet kater, 2 jaar
06-48018307

Hoi! Ik zal mezelf even voorstellen: ik ben Snoetje, en ik ben bijna 2! Ik was een tijd nog niet klaar voor een fijn huisje, maar nu zeker weten wel! Samen met mijn broertje ‘Toet’ kwam ik bij onze verzorgster terecht. We waren in het eerste jaar niet echt heel lief, want we kenden geen mensen en vertrouwden daarom niemand. Oeps. Gelukkig was onze verzorgster geduldig, en gaf ze niet op!

Langzaam maar zeker kwamen we erachter dat mensen eigenlijk helemaal niet zo eng zijn. We waren super goed op weg. Helaas werd mijn broertje ineens heel erg ziek. Hij liet het te laat merken, en zo was ik plots nog maar alleen.. Van de één op de andere dag. Dat was zwaar. Gelukkig kreeg ik heel veel liefde en wilde ik ook steeds meer.

Ik schrik nog heel snel, maar ik ben niet weg te slaan bij mijn verzorgster. Ik weet alleen nog niet zo goed hoe ik lieve kopjes moet geven. Ze zegt dat ik soms iets te harde kopjes geef. Stom, want ik bedoel het goed hoor! Ik zal niet krabben of bijten.

Soms blaas ik nog uit gewoonte, maar daar bedoel ik niks vervelends mee! Misschien betekent dat gewoon dat ik te enthousiast ben voor aandacht.

Ik zoek een fijn huisje waar ik alleen met mijn baasje kan zijn. Dan kom ik het makkelijkste uit mijn schulp. Ik beloof dat ik heel veel liefde te geven heb, echt waar. Ik houd van spelen, knuffelen, en ik ben een lieve kater. Beloofd!

Aanbod kittens:

Op dit moment zijn er nog geen kittens op zoek naar een nieuw baasje.

Vrijbuiters:

Op dit moment zijn er geen vrijbuiters op zoek naar een nieuw plekje.