Op deze pagina staan de kittens en (half)volwassen katten die op zoek zijn naar een goed en lief baasje bij wie zij voor altijd mogen blijven wonen. Alle kittens en katten wonen bij een gastgezin. Zij zijn ontvlooid, ontwormd, ingeënt en gechipt.
Wij vragen aan de nieuwe eigenaar een vergoeding om de gemaakte kosten enigszins te dekken. Kijk bij Onze werkwijze voor meer informatie.

Heeft u interesse in- of wilt u meer informatie over één van de kittens of katten dan kunt u bellen met het gastgezin. Het telefoonnummer van het gastgezin staat vermeld onder de foto.

Onder de kittens staan de Vrijbuiters die ook op zoek zijn naar een plek waar ze voor altijd mogen blijven.

Aanbod volwassen en halfwas katten:

Aanbod kittens:

Vrijbuiters:

Op dit moment zijn er geen vrijbuiters op zoek naar een nieuw baasje.

Vrijbuiters zijn katten die gewend zijn aan hun vrijheid buiten, die al te lang buiten hebben geleefd of geen of zo weinig contact met mensen hebben gehad, waardoor het voor hen niet makkelijk of bijna onmogelijk is om nog binnen te wennen en een huiskat te worden.
Voor deze katten zijn wij op zoek naar een huis, boerderij, erf of manege waar zij lekker buiten hun eigen gang kunnen gaan en als ze niet willen, niet binnen hoeven te wonen.
Wel vragen we aan hun nieuwe baasje of ze willen zorgen voor een plek waar ze kunnen schuilen en waar ze dagelijks worden gevoerd en vers water voor ze klaarstaat. Deze katten zijn gecastreerd of gesteriliseerd.
Heeft u of plaats voor één of meer van onderstaande vrijbuiters neem dan contact met ons op op telefoonnummer 06-46594440.