Heeft u interesse in een kat of kitten op de pagina Baasje gezocht, dan kunt u bellen met het gastgezin. Het telefoonnummer van het gastgezin staat vermeld onder de foto van de kat of het kitten. Met het gastgezin kunt u een afspraak maken om kennis te maken met de kat of kitten.

Kunt u niet direct een beslissing nemen, dan krijgt u een optie van 48 uur. Daarna moet u beslissen of u de kat of kitten wel of niet wilt hebben.

Besluit u dat u een kitten wilt hebben, dan heeft u 2 keuzes:

  1. Het kitten wordt 1x ingeënt. De kosten voor de 2e inenting zijn dan voor uw eigen rekening. U mag het kitten pas meenemen als het 10 weken oud is, minimaal 900 gram weegt en 6 dagen na de 1e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin.
  2. Wilt u liever dat het kitten 2x is ingeënt, dan kunt u het kitten pas meenemen als het 12 weken oud is en 6 dagen na de 2e inenting. Is dit niet het geval dan blijft het kitten zolang bij het gastgezin.

De vergoeding betaalt u contant aan het gastgezin als u de kat of kitten meeneemt.

Het is mogelijk dat u de kat of kitten op een later tijdstip ophaalt en het zolang nog bij het gastgezin blijft. Wij vragen dan een aanbetaling van € 25.