Hallo allemaal, kennen jullie mij nog?

Moos(je) is mijn naam. Toen ik gevonden werd op 21 juli ging het heel slecht met mij. Ik was heel mager, uitgeput en leeggezogen door vlooien etc.
Toen werd ik gered en kwam ik terecht in een heel lief gastgezin van Katimo. Door deze mensen ben ik helemaal opgebloeid en zie ik er al veel beter uit.
Ik ben helemaal happy, heel erg speels en druk. Alles wat ik eerst niet kon, haal ik nu even in.
Maar nu heb ik niet zo’n goed nieuws dat ik met jullie moet delen…

Een paar dagen geleden is mijn opvangmama met mij naar de dierenarts gegaan voor een check up, en ik was een beetje gewond aan mijn staartje, geen idee hoe ik dat heb gedaan. Te ruw gespeeld denk ik zo, mijn staartje kreeg een verbandje en klaar, maar de dierenarts reageerde zorgelijk toen hij naar mijn hartje luisterde.. en het nieuws was niet zo goed…
Mijn hartje heeft een behoorlijke ruis aan beide hartkamers. De rechterkant heeft de ergste ruis. Dit alles betekent dat ik waarschijnlijk maar een paar jaar te leven heb๐Ÿ˜ฟ
De dierenarts zei dat er een beslissing gemaakt moest worden over mijn toekomst..
Waarschijnlijk hadden velen nu besloten te stoppen..
Even werd ik heel bang..๐Ÿ˜ฟ

Maar Katimo betekent niet voor niets KAT In MOeilijkheden (wisten jullie dat?)
Ze vinden mij het waard om voor te vechten, ook als ik meer zorg nodig heb en medicijnen, ook als ik meer centjes ga kosten dan een gezond katje.

Die lieve mensen van Katimo en mijn gastgezin geven het niet zomaar op met mij.๐Ÿ˜ป
En samen hebben ze besloten mij een kans te geven, zolang mijn levenskwaliteit zo goed is als nu. Ik voel mij goed, ren iedereen bijna omver en ga met sprongen vooruit in mijn ontwikkeling.
Van de dierenarts moet ik nog wat bijkomen in gewicht en als ik de 2 kg heb gehaald dan gaan ze een echo maken van mijn hart om te kijken wat er precies aan de hand is en wat de ruis veroorzaakt. En dan weten ze waarschijnlijk wat het volgende stapje zal zijn.
Vind het wel heel erg spannend..

Ik hoop dat ik toch nog lang zo kan spelen en knuffelen als nu. Ze zeggen dat ik een levenslust heb van wel 10 katjes hihi๐Ÿ˜ธ
Ik ga mijn best doen om snel op gewicht te komen zodat ik snel een echo van mijn hartje kan laten maken.

Willen jullie mij heeeel veeel geluk en steun sturen ?๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€๐Ÿ€

Want ik heb nog zoveel meer liefde te geven!

Heel veel knuffels en โค๏ธ van Moos๐Ÿพ

Kijk hier naar een filmpje van Moos