Een dag vol geluk, een nieuwe kans voor drie kleine kittens ❤️

15 oktober 2018

De telefoon gaat, op de achtergrond hoor ik erg hongerige kittens schreeuwen, meteen is duidelijk wat ons te doen staat. Onze chauffeur meteen de weg op, om ze op te halen. Drie mooie maar erg magere kittens met een ongelofelijke honger kwamen binnen. Als eerste maar eens die kleine buikjes vullen. Na een beetje hulp, gaat het erin als zoete koek, smakkend en smikkelend gaat alles op. Een nacht langer hadden deze kleintjes niet gered.

Enorme honger, geen energie onderkoeld, en alledrie zaten ze ook nog enorm onder de vlooien en vliegeneitjes. Nadat ze hun buikje rond hadden gegeten, werd elk kitten van boven tot onder heel grondig gecontroleerd, tot onze opluchting vonden we geen wondjes met vliegeneitjes of nog erger maden, de eitjes zaten gelukkig alleen in hun vachtje. Meteen behandeld tegen de vlooien, even op de weegschaal en hup weer het warmtematje op.
Die arme kleintjes bibberde gewoon van de kou zo weinig om bij te zetten, niet gek aangezien hun gewicht maar de helft was van wat het zou moeten zijn.

Gelukkig heeft de beller ze net op tijd opgemerkt, en meteen contact met ons opgenomen anders was het niet zo goed afgelopen voor deze arme kleintjes.
Nu zijn veilig met een vol buikje, bij een van onze vaste gastgezinnen, waar ze extra warm worden gehouden, en alle liefde en aandacht krijgen, en waar ze kunnen groeien en opbloeien tot gezonde flinke kittens.

Dit wil je ze allemaal kunnen geven… 
Een fijn leven, een mooie toekomst.
Deze kleintjes hebben vandaag die kans gekregen, niks wat mooier is dan dat!
Bekijk hier het filmpje van de 3 kittens

Corien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *