CORONA KATTEN CRISIS?!! CRISIS BIJ STICHTING KATIMO!

Het coronavirus treft niet alleen mensen maar ook de dieren!
Nou worden ze (thank god) niet ziek van het virus maar omdat de hele wereld op z’n kop staat, krijgt ook onze stichting het financieel flink voor de kiezen … 
We zitten nu al met onze handen in ons haar … hoe gaan we dit redden?? Hoe kunnen we hun eten betalen, het kattengrit en hun medische kosten?
Geen subsidies en geen inkomsten. Ook ons spaarpotje is al helemaal leeg na het betalen van een aantal prijzige maar noodzakelijke operaties.

Het coronavirus had geen slechtere tijd uit kunnen kiezen, wat een totale nachtmerrie!
Wij kunnen en willen onze ogen niet sluiten voor een dier in nood. Zij mogen niet lijden, niet de dupe worden van deze afschuwelijke crisis, maar zonder jullie hulp gaan we het niet redden. We zijn bijna de wanhoop nabij.
!!! Daarom een oproep aan iedereen met een hart voor dieren, laten we onze krachten bundelen voor onze kwetsbare zieltjes, voor hen die onze hulp zó hard nodig hebben!

Wij willen graag onze voorraad voer, speciaal voer en kattengrit aanvullen zodat we vóór een steeds dichterbij komende lock down onze gastgezinnen goed kunnen bevoorraden en op locatie de zorg kunnen blijven geven die jullie van ons gewend zijn.
Wij zijn ontzettend dankbaar voor ieder bedrag, klein of groot, iedere euro telt, alle beetjes helpen !!!

Corien en team van vrijwilligers Stichting Katimo.

Doneren kan via onderstaande link:

https://www.doneeractie.nl/crisis-bij-stichting-katimo/-43293
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *