vervolg mazzelkatertje Mats🍀

30 oktober 2018

Laatst plaatsten wij het verhaal van Mats. Mats had veel pijn aan zijn staartje, dat kwam omdat het uiteinde van zijn staart aan het afsterven was, en verder naar boven toe pijnlijk ontstoken en rood was.

Om Mats snel van de pijn te verlossen en te zorgen dat het staartje niet nog verder zou afsterven of zelfs erger.. hebben wij samen met de dierenarts besloten een stuk van zijn staart te amputeren.

Nu zijn we een aantal dagen verder en eindelijk mocht dat vervelende verband eraf, en daar is Mats erg blij mee. De hechtingen moeten nog even blijven zitten zodat alles goed vast groeit, en nu ziet het er nog een beetje vreemd uit, maar als zijn vachtje weer is aangegroeid ziet het er uit als een gewoon staartje, alleen wat korter.

Door zijn charme en persoonlijkheid valt dat staartje straks helemaal niet op, want zeg nou zelf schattiger als Mats kan haast niet.

Graag willen wij iedereen die een donatie heeft gedaan aan stichting Katimo, enorm bedanken voor dit hartverwarmend gebaar. Dankzij jullie hulp kunnen wij katten zoals Mats de nodige zorg bieden, en een kans op een mooie toekomst. Een toekomst die ze allemaal zo verdienen! ❤️