Tommy

Tommy ✝︎ 7 sept 2022

Mooi helder sterretje aan de hemel, onze lieve Tommy❤️

3 jaar geleden, kwamen jij en je “broertje” Nino samen terecht in onze Crisisopvang, dit zou tijdelijk zijn, maar uiteindelijk werd duidelijk dat jullie waren achtergelaten.
Toen 14 en 12 jaar oud, en dan zo achtergelaten te worden, dat deed ons dierenhart veel pijn.
Voor ons onbegrijpelijk, toen en nu nog steeds.
Maar vanaf dat moment hoorden jullie gewoon bij ons, bij de rest van de vaste Katimo katjes❤️
Binnen no time, wisten jullie al alle harten te veroveren. Iedereen werd overspoeld met liefde, oneindige knuffels en zeer luid gespin.
Jullie woonden nog niet zo heel lang bij Katimo toen we zagen dat Nino ineens heel veel afviel, ondanks dat hij ontzettend veel at, zijn huid werd wat gelig, zijn vacht dof.
We voelden al aan, dit is niet oké en na een dierenarts bezoek waar ook een echo werd gemaakt van zijn buik werd onze angst werkelijkheid.
Een grote tumor groeide op zijn lever, hij zou het misschien nog een maandje volhouden misschien twee werd ons medegedeeld.
Gebroken waren we door het nieuws, maar in zijn ogen zagen we zoveel leven en liefde.
Vastberaden om hem de allermooiste bonus tijd te geven, zijn we begonnen met ondersteunende medicijnen en supplementen, en langzaam maar zeker ging hij zich beter voelen.
Hij kwam wat aan in gewicht, en genoot zo van alle aandacht en knuffels van iedereen.
Na die maand, kwam maand 2 en ook die ging hij voorbij, tegen alle verwachtingen in mochten we hem nog langer dan een jaar bij ons hebben❤️
Ontzettend verdrietig toen we hem moesten laten gaan, maar zo ontzettend dankbaar voor alle extra bonustijd die we met hem gekregen hebben. Je hebt afscheid genomen van jouw “broertje” op jouw manier, lief en ontroerend.
Vanaf toen was je nog “alleen”, maar met alle medebewoners om je heen, ben je eigenlijk nooit alleen geweest.
De tafel dat was jou vaste plekje, perfect om iedereen die naar binnen kwam met veel enthousiasme te begroeten.😻 Jouw mandje bovenop de tafel, waar je altijd in lag, die ook echt alleen van jou was!
Als je heel even uit je mandje was gestapt, moesten we heel snel zijn om je dekentje te verschonen want binnen no time lag je er weer in. JOUW mandje, dat was duidelijk🤭
Als het zonnetje scheen en toch iedereen buiten was, zocht ook jij een fijn plekje uit buiten, want dan was er toch niemand binnen die het waagde in jouw mandje te gaan liggen.
Stiekem moesten we vaak lachen om jouw vastberadenheid JOUW mandje te bewaken.
Maar wat jij heel belangrijk vond , nog belangrijker dan het mandje, was het knuffelen van iedereen die naar binnen kwam, niemand die zonder een begroeting langs de tafel kon lopen.
Dat maakte je heel duidelijk door luide miauwtjes, heel veel kopjes en het luidste gespin die je een kat ooit hebt horen maken. Een en al liefde, onze Tommy❤️
Maar in het begin van deze week ging het plots mis, je wilde op de tafel springen, wat je al ontelbare keren zonder moeite had gedaan, maar dit lukte niet en je viel hard op de grond, en je slaakte een pijnlijke miauw.😿
Bezorgd dat je misschien wat gebroken kon hebben zette we jou meteen apart zodat we je goed in de gaten konden houden.
Het opgeluchte gevoel dat je niets gebroken leek te hebben, maakte al snel plaats voor grote bezorgdheid.
Jouw val was niet het grote probleem, de onderliggende reden waarom, jou sprong mis ging was vele malen erger. 💔
Jouw toestand ging snel achteruit, en door eerdere ervaringen wisten we wat er aan de hand was.
Accuut nierfalen…😿💔💔 met alle liefde van de wereld zou je niet beter kunnen worden, dus was maar 1 beslissing de juiste.
“Met een enorme steen op mijn maag reed ik met jou naar de dierenarts.
Heb je in de grootste bench vervoert die ik maar vinden kon, met de allerzachtste deken zodat je zacht en comfortabel liggen kon.
Bij de dierenarts haalde ik de bovenkant van de bench af en mocht je gelukkig fijn blijven liggen.
Op dat moment maakte ik de meest moeilijke beslissing, maar ook de meest liefdevolle beslissing die ik voor jou maken kon.❤️
Ik aaide je over je koppie en met je pootje pakte je mijn vinger vast. En toen liet ik jou gaan.
The day we first met: 07 sept 2019
Tommy’s last goodbye: 07 sept 2022
Love you always, Fabiënne ”

Allerliefste Tommy,

We zijn heel dankbaar voor al jou liefde, alle mooie momenten die we samen hebben gehad we zullen dit voor altijd koesteren.
Lieve kwebbelkous, ontzettende knuffelkont, we zullen jou nooit vergeten.
Heel veel liefs van ons allemaal❤️
Een extra bedankje aan zijn lieve adoptie op afstand ouders, die hem maandelijks steunde, dit betekent veel voor ons. ❤️

Mijn naam is Tommy,

Ik ben een enorme kletskous, van 18 jaar oud, als ik je een beetje ken begroet ik je altijd met veel enthousiasme, zelfs als je maar 5 minuten weg bent geweest begroet ik je net zo blij.
Want ik ben een gezelschapsdier weet je.
Ik geef de beste knuffels en kopjes, en ik kan troosten als de beste, als je verdrietig bent doe ik mijn uiterste best je tranen te drogen en knuffel ik je net wat steviger.
Tot nu toe is mij dat heel goed gelukt, al zeg ik het zelf.
1 van mijn grootste talenten,
maar heb er natuurlijk nog veel meer.
Nieuwsgierig?
Dan kun je mij op afstand adopteren, kletsen we dan verder.
Dat lijkt mij reuze gezellig!

Liefs van Tommy