Sammy

Sammy

Hallo mijn naam is Sammy,

Ik zal even wat over mijzelf vertellen..
Ik ben lief maar ook een beetje verlegen en kijk graag de kat uit de boom, maar dit heeft ook een beetje te maken met mijn voorgeschiedenis.
Een aantal jaren geleden woonde ik bij mijn baasje, maar toen werd mijn baasje heel ziek en lag in het ziekenhuis, en was ik veel alleen thuis. Natuurlijk kwamen ze mij wel verzorgen, maar dan verstopte ik mij ver onder het bed. Ik snapte niet zo goed waar mijn baasje was.
Toen mijn baasje overleden is, hebben hele goede vrienden van hem gezorgd dat ik bij Katimo kon gaan wonen. (En deze lieve mensen hebben mij ook op afstand geadopteerd).
Maar wat vond ik dit eng zeg! Ik hou namelijk helemaal niet van veranderingen, ik verstopte me en hield me stil, want andere katten waren ook maar eng.

Maar langzaam hielp een vaste verzorgster mij toch uit mijn schulpje en na een tijdje ontdooide ik en wist ik dat ze het goed met mij voorhad, en stelde ze mij voor aan een lieve vrijwilligster, die erachter kwam dat ik kaas heel lekker vind en zo heeft zij mijn hartje gewonnen. ❤️

Toen ik ook over die drempel heen was, durfde ik me veel meer open te stellen voor vreemde mensen en dingen. En nu zit ik vaak trots op mijn vaste plekje, op de vensterbank vanuit hier kan ik alles goed overzien.
Zo is alles toch nog goed gekomen met mij, ik denk als mijn eerste baasje mij nu zag dat hij wel trots zou zijn op mij.

Liefs van Sammy