Rodney en Poes

Rodney en Poes

Rodney is op 25 januari 2021 in de leeftijd van bijna 21 jaar rustig en vredig ingeslapen. Rust zacht lief meisje ❤️

Wij willen aan jullie voorstellen: Poes 19 jr en Rodney 20  jr.

Zij zijn momenteel onze 2 oudste dames.
Poes woont in onze seniorenopvang en Rodney in een van onze opvanggezinnen die uitsluitend oudjes opvangt.
Beide dames zijn temperamentvol, hebben beide een heel sterk karaktertje en een eigen willetje en laten heel duidelijk weten wat ze willen en niet willen😂

Rodney vind het heerlijk om geborsteld te worden. Ze weet heel goed de aandacht op te eisen als ze knuffelen wilt, dit kan natuurlijk niemand weerstaan zo’n aandoenlijk oudje.😻 Het opvanggezin is uiteraard erg blij met haar, aan liefde geen gebrek.

Poes haar hobby is kroelen en eten,  luid en duidelijk laat ze dit weten ook.
Ondanks haar leeftijd is ze vliegensvlug, ze schiet zo tussen je benen door de gang op als de deur opengaat ook al heeft ze net gegeten (ze krijgt apart te eten op de gang en eet uitsluitend natvoer). Zogenaamd is ze dan plots “vergeten” dat ze al gegeten heeft😂 dus dan krijgt ze vaak toch nog wat, omdat ze het zo lief en DUIDELIJK vraagt.

Rodney en Poes zijn beide nog goed bij de pinken en erg (eigen)wijs, maar natuurlijk komt met de leeftijd ook de kwaaltjes. Zo krijgt Rodney medicatie voor haar te snel werkende schildklier en Poes krijgt speciale niervoeding voor beginnend nierfalen. Gelukkig reageren ze beide goed op de medicatie en dieet en hopelijk blijft dit  stabiel. (Schildklier en nierproblemen zijn typische ouderdomskwaaltjes die heel vaak voorkomen bij katten.)

Wij zijn dol op onze Golden Oldies en we hopen dat ze nog een hele tijd bij ons mogen zijn❤️

Alvast enorm bedankt.
Veel liefs van Rodney & Poes ❤️