Noudje

Noudje

Noudje

Hallo iedereen,
Mijn naam is Noudje, ik ben al 16 en een half jaar oud.
(was ik te oud misschien?)

Ik ben een zachtaardige zwart witte kater met schildklierproblemen. Een aantal keer per dag moet ik daarvoor medicijnen slikken. Ik ben net nieuw hier bij Katimo en vind het nog erg spannend allemaal.

Om een hele vervelende reden is mijn hele wereld op zijn kop gezet en ik weet nog niet zo goed waar ik aan toe ben. Ik snap niet zo goed waarom alles zo plots moest veranderen, want ik ben altijd erg lief geweest. Ik ken hier nog niemand en moet nog leren wie ik kan vertrouwen. Ik verstop me een beetje en als het wat rustiger is, laat ik mijn snoet even zien. Gelukkig mag ik op mijn eigen tempo wennen, want door mijn leeftijd heb ik wel wat tijd nodig.

Af en toe krijg ik een zachte aai en wat aandacht, nog niet te lang want dat vind ik nog wat eng. Toch stelt het me wel een beetje gerust dat ze hier lief voor mij zijn. Ze geven me mijn medicijnen zodat ik mij niet slecht ga voelen, en ze geven mij lekker te eten. Ik hoop dat er nu niets meer gaat veranderen en dat ik nooit meer weg word gedaan. Hopelijk mag ik hier wel blijven voor de rest van mijn leven. Dat zou een hele geruststelling voor mij zijn, om van mijn oude dagje te kunnen genieten.

Liefs, (de altijd lieve)
Noudje 😺

Het is mogelijk Noudje op afstand te adopteren, dit wil zeggen dat je Noudje steunt met een maandelijkse bijdrage. Hier worden zijn medicijnen, overige medische kosten, maar ook zijn verzorging en voeding van betaald. Natuurlijk krijg je hier iets voor terug! Geregeld stuurt Noudje een update hoe het met hem gaat en wat hij allemaal heeft meegemaakt. Natuurlijk incl. mooie foto’s van zichzelf.