Lucky

Lucky

Lucky

Hee hallo,
Mijn naam is Lucky oftewel the Bigboss zoals sommigen van jullie mij kennen.

Ik ben the Bigboss omdat ik alles regel hier. Als er katten proberen ruzie te maken spring ik er gewoon tussenin, iemand moet hier de orde op zaken houden! Soms verlies ik dan een beetje mijn evenwicht maar daar durven ze echt niet om te lachen hoor!

Ik heb een neurologische afwijking, dit wil zeggen dat mijn coördinatie niet helemaal in balans is, soms gaat mijn achterkant sneller dan mijn voorkant haha!
Ik wiebel ook een beetje als ik loop maar dat maakt helemaal niets uit, ik red mij makkelijk. Ik kan alles wat de rest ook kan, zelfs op de bank klimmen.

Ik ben nu wel helemaal het mannetje maar een hele tijd geleden had ik een heel vervelend en pijnlijk probleem. Ik kon niet goed plassen, verloor kleine beetjes overal waar ik zat en deed gemeen tegen alles en iedereen maar dat deed ik omdat ik pijn had, gelukkig snapten ze dat bij Katimo wel!

Ze gaven mij een streng blaasgruis dieet maar dat loste niets op. Ik had de pech dat de steentjes in mijn blaas niet oplosten. Toen zat er nog maar een ding op, een behoorlijke grote, dure operatie om de steentjes uit mijn blaas te verwijderen.
Gelukkig was dit een succes want meteen na de operatie was ik weer mijn oude zelf, ik wilde iedereen wel knuffelen want ik had geen pijn meer.🍀

Ik ben heel blij dat het al een hele tijd goed gaat, daar wordt hier bij Katimo ook goed op gelet.
Want natuurlijk kunnen ze hier niet zonder mij, wie anders regelt het hier?

Als je mij wilt steunen, zodat ik hier nog heel lang orde op zaken kan stellen, kun je mij op afstand adopteren. Dit wil zeggen dat je mij steunt met een maandelijkse bijdrage waar mijn medische kosten en speciaal voer van betaald worden (en natuurlijk wat lekkers). Je krijgt dan van mij geregeld updates en leuke foto’s.

Hopelijk tot snel!

Groetjes van Bigboss Lucky 🐾