Gijsje

Gijsje

5 januari 2024 ***Onze Gijsje ❤️ is een stralend sterretje***

Plotseling deden je achterpootjes het niet meer en de blik in jouw ogen zei genoeg🥺
We haasten ons naar de dierenarts en in onze armen dicht tegen ons aan gedrukt ben je rustig mogen gaan, op een leeftijd van ongeveer 20 jaar.
Onze Gijsje, onze mooie rooie met de mooiste groene ogen ❤️.
We missen je nu al ontzettend!
Gijsje is jaren geleden als senior bij ons komen wonen, en was al meteen door iedereen geliefd.
Zijn onschuldige lieve snoetje liet ieders hartje smelten.
Een paar jaar geleden had Gijsje zijn voorpoot gebroken na een lelijke val.
En ondanks vele ons voor gek verklaarde, (want je gaat zo’n oude kat toch niet opereren dat is hij het niet waard”😡) besloten we hem toch te laten opereren. Want ja, voor ons was hij het wel dubbel en dwars waard.❤️
Uiteraard hebben we van tevoren een uitgebreide gezondheidscheck en een bloedonderzoek laten doen, waaruit hij kerngezond bleek.
Dankzij jullie gulle donaties, hebben we Gijsje meteen kunnen laten opereren. (waar we jullie nog steeds ontzettend dankbaar voor zijn)
De operatie was een succes, en Gijsje liet iedereen een poepie ruiken.😼 Onze strijder ❤️.
Hij herstelde goed en al snel liep hij weer rond, 1-0 voor Gijsje.
De dierenarts liet ons wel weten dat Gijsje wat last van artrose had, maar op een leeftijd van ongeveer 17 jaar is dat niet heel gek.
Na de operatie was Gijsje wat voorzichtiger geworden met springen.
En omdat Gijsje koste wat kost in de bovenste lade van de kast wilde slapen, kocht een lieve vrijwilligster een trapje voor hem zodat hij makkelijker in zijn lade kon komen.
Na een aantal oefen pogingen, had hij door hoe het moest, en jaren lang heeft hij met liefde gebruik gemaakt van zijn trapje ❤️.
En niet alleen dat, ook had hij een luxe croci katten “ei” met ingebouwde verwarming cadeau gekregen van zijn lieve adoptie op afstand ouder.
De warmte werkte verlichtend voor zijn artrose, en hij kon zelfs naar rustgevende muziek luisteren, de bofkont 😉😻.
Lieve Gijsje, we zullen nooit vergeten hoe hard je wel niet blazen kon, als een andere kat in de buurt kwam, terwijl je helemaal niets deed.🤭
Jou mooie groene ogen die onmogelijk te vergeten zijn, net als je lieve karakter en je hartje van goud.
We zullen nooit vergeten, hoe je altijd vooraan zat bij de deur als het etenstijd was (en soms al veel eerder).
Dat je altijd de pineut was van de vele enthousiaste kopjes van de andere katten, die je bijna omver duwden.
Zoveel mooie herinneringen aan jou… zoveel dat we nu moeten missen.🥺 Dankjewel voor al je liefde, alle lieve kopjes en knuffels die we kregen van jou.
Liefste Gijsje, je bent voor ons onmogelijk om te vergeten.
Love you always❤️

Mijn naam is Gijsje, ik ben 18 jaar oud.

(Misschien kennen jullie mij wel al van Facebook, ik heb namelijk een tijdje geleden een lelijke val gemaakt en mijn pootje gebroken. Dankzij veel lieve mensen die hebben gedoneerd kan ik nu weer lopen. Met een fikse operatie heeft de dierenarts mijn pootje met pinnen vastgezet.) Ik doe het graag rustig aan op mijn oude dagje, en geniet van alle aandacht en aaitjes die ik krijg, en een lekker hapje gaat er altijd wel in.
Ze vinden mij hier bij Katimo een echte charmeur, zelfs bij de dierenarts heb ik ieders hart veroverd. Ik weet niet precies hoe, want ik ben eigenlijk gewoon mezelf.
Oké, met mijn groene kijkers krijg ik wel veel voor elkaar. Ik denk dat ik daarmee mijn adoptie op afstand moeder heb weten te veroveren.
Met haar heb ik veel geluk, ze is heel lief voor mij. ❤️
Ik hoop dat ze nog heel lang mijn adoptiemoeder mag zijn!

Liefs van Gijsje