Filmpje van de pasgeboren kittens

Bij Katimo is het beschuit met muisjes tijd 🐁🐾

De eerste geboorte bij Katimo is een feit. Gisteren is een van onze zwangere katjes voor het eerst moeder geworden. Ze maakte het behoorlijk spannend. Zonder een kik te geven, had ze ‘s morgens vroeg 2 mooie kittens gebaard. Daarna had ze flinke honger en at een heel bakje leeg. Het leek of het bij deze 2 kittens bleef, maar…..

Surprise!!🙀

Tegen 15.00 uur had ze in alle stilte nog een kitten gebaard. En tussen 16.00 uur en 17.00 uur nog 2! 😻

Wij zijn trots, moeders en haar 5 kittens maken het goed! Zie het filmpje hoe prachtig haar kittens zijn

Deze kittens kunnen momenteel NIET besproken worden. Als ze oud genoeg zijn om hun nestje te verlaten, worden ze voorgesteld op onze Facebookpagina en op de pagina Baasje gezocht. Bij elk voorgesteld kitten staat een telefoonnummer vermeld. Via dit telefoonnummer kunt u contact opnemen.

Eerste nestje 2019

Vandaag was een spannend dagje, onze eerste moeder is een feit. Vanmorgen is de bevalling begonnen en om 17.00 uur was onze nieuwe mamma klaar. 5 kittens heeft ze op de wereld gezet. Het was haar eerste nestje en ze heeft het super gedaan. We laten haar nu even genieten en met rust. Morgen volgen de foto’s. Wij gaan nu aan de beschuit.

Bezoek voor onze Bougie

Bezoek voor onze Bougie

Vandaag kwam Bougie’s adoptievader (op afstand) Bougie een bezoekje brengen.

Bougie was al een heel stuk minder verlegen als bij hun eerste ontmoeting.

Bougie liet heerlijk met zich kroelen en aaien, gaf kopjes en liet zich fijn verwennen met lekkere snoepjes en niet te vergeten Bamaantjes!!
(Banaan maantje gevuld met kattenkruid)
Deze vind Bougie erg leuk, dus was hij dan ook erg blij met zijn nieuwe speeltjes!

Dankjewel lieve adoptievader voor jou bezoekje aan mij en de cadeautjes, en omdat je zei dat je trots op mij bent omdat ik niet meer zo verlegen ben. Dit doet mij erg goed! (Ben stiekem ook een beetje trots op mezelf)
Kijk uit naar ons volgende bezoekje!

Liefs Bougie🐾