FacebookTwitter

malika

Malika *10 april 2001 †15 juli 2018

15 juli 2018
Na de laatste dag stage zie ik ze één voor één de laatste stap buiten de Katimo poort zetten, vol met de grootste plannen en nog grotere dromen.
Wat voor moois ligt er voor hen in verschiet?
Komen hun dromen uit? Dwaalt het dan door mijn gedachten ...
Vandaag staat onze wereld even stil ...
Nooit realiseer je je dat die laatste stap buiten de poort, de woorden " hoie hé ik kom nog wel eens langs ", het allerlaatste is wat je zult zien en zult horen en dat dit afscheid voor altijd zal zijn.
In volle shock en ongeloof deel ik met jullie dit enorm verdrietig bericht.
Een tragisch auto ongeluk heeft Malika, een van onze stagaires, het leven gekost ...
Namens iedereen van Stichting Katimo wensen wij de familie en vrienden van Malika héél veel sterkte toe met dit enorme verlies!
In onze gedachten zul je blijven voortleven ...❤️
Rust zacht meisje ...

21 juli 2018
Vanmorgen was de uitvaart van Malika, een moeilijke gang voor mij. Hoe moeilijk is dan de gang voor haar familie ? Wanneer iemand een hoge leeftijd bereikt kun je er vrede mee hebben. Dat zal ik in ieder geval nooit hebben met het overlijden van Malika, 17 jaar jong pas, een meid midden in het leven, vol plannen. We zien haar hier nog rondlopen, huppelend bijna, van kat naar kat, ieder dier kreeg wel een aai van haar. Haar hart voor dieren was groot, heel groot en dat werd ook door ons en de dieren gevoeld, ook de andere medewerkers voelden dit omdat Malika “soms” vergat dat er ook gepoetst moest worden. Maar dan kwam ze met een schuldige blik, “sorry” zeggen en deed haar werk extra goed.
Na de shock van zondag waar onze wereld even stilstond, het ongeloof, onwerkelijk, kregen we de rouwkaart. In de uitnodiging voor de uitvaart, in de onderste regels stond iets waar we een brok van in de keel kregen.
“Malika is altijd zeer betrokken geweest bij stichting Katimo. Zij zou een gift hiervoor meer op prijs stellen dan bloemen. Collectebussen hiervoor zullen gereed staan bij het condoleanceregister in het crematorium”
Donaties kunnen we altijd gebruiken maar eerlijk gezegd hadden we deze liever gemist en die spring in het veld hier gehad.
Vanuit mezelf maar ook vanuit Katimo wil ik Malika en haar familie bedanken voor dit liefdevolle gebaar.
Je bent uit ons midden maar zal altijd in ons hart zijn.

Corien, Frank en alle katimo vrijwilligers.

CheckStat