FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

4 zoogkittens op een aanhangwagen met tuinafval

14 augustus 20184 kittens in tuinafval

Een melding komt binnen, een van zovele, 4 zoogkittens gevonden. De kleintjes waren per ongeluk op een aanhangwagen vol met tuinafval terecht gekomen. Gelukkig werden ze op tijd ontdekt door de eigenaar van de aanhangwagen, die op dat moment op het milieupark stond om zijn aanhangwagen te legen.
Geen idee wat te doen vroeg hij omstanders om hulp. Gelukkig was er op dat moment iemand die van stichting Katimo had gehoord en wist dat de kittens onmiddellijk hulp nodig hadden. Deze persoon belde naar iemand die dichtbij stichting Katimo staat en deze heeft onmiddellijk contact opgenomen. En zo zijn wij meteen in actie gekomen om de kittens de nodige hulp te bieden.
Helaas weet niemand waar de eigenaar van de aanhangwagen woont, ik moet er niet aan denken dat daar ergens een moedertje hopeloos naar haar kittens loopt te zoeken, of dat de kleintjes onder een berg puin terecht waren gekomen als ze niet waren opmerkt.
Maar gelukkig door het snelle handelen van de eigenaar van de aanhangwagen en omstanders, krijgen deze kleintjes toch nog een goede kans.
Wat een avontuur in hun jonge leventje..
Veilig met gevulde buikjes verblijven de kittens bij een van onze gastgezinnen, waar ze fijn kunnen opgroeien tot ze klaar zijn voor hun nieuwe grote avontuur.
Op zoek naar hun eigen gouden mandje. 😻
Corien.

CheckStat