FacebookTwitter

2010

Katimo wenst iedereen een

gelukkig-nieuwjaar-11231

dhr daanDe heer Daan

Hallo lieve Katimo vrienden, Mijn naam is meneer Daan en ik zou jullie graag kort iets over mijzelf willen vertellen. Tot een paar maanden terug woonde ik nog in een huisje bij mijn oude baasje. Bijna 18 jaar hebben we lief en leed gedeeld. Samen gelachen, samen gehuild, samen geknuffeld… En toen ik een tijdje terug in zo’n reismandje werd gestopt, dacht ik dat ik ook wel weer terug zou komen. Dat is tenslotte altijd zo gegaan dus om daar aan te gaan twijfelen?

Lees meer: De heer Daan

Chauffeurs en bijrijders voor de dierenambulance.

Onze dierenambulance is een niet te missen onderdeel van de stichting. In het kittenseizoen maakt de ambulance enorm veel kilometers door heel Limburg. Daarom zijn we dringend op zoek naar extra chauffeurs of bijrijders om het werk in deze drukke tijden beter te kunnen verdelen.

De ambulance haalt na een melding de kittens en/of moederpoezen op en brengt ze naar de gastgezinnen. Ook haalt de ambulance de kittens op om te worden voorzien van hun prikjes en chip en zorgt de ambulance voor de bevoorrading van onze gastgezinnen zodat zij alles bij de hand hebben om de kittens te kunnen verzorgen.

Elke dag is anders en altijd maak je wel weer iets mee wat de moeite is om te vertellen. Ben jij de gelaarsde kat?  Niet bang voor het spreekwoordelijke katje om niet zonder handschoenen aan te pakken? Bereid een kat in de zak te kopen?  Wil jij de kat bij de melk te zetten?  Kijk je niet de kat uit de boom?  Ben je erop voorbereid dat een kat in het nauw rare sprongen maakt? En heb jij negen levens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Het is natuurlijk ook wel handig als je enkele uurtjes in de week tijd hebt!

Als bijrijder heb je geen rijbewijs nodig.

Voor informatie kunt u vrijblijvend bellen of mailen naar 06-46594440 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

CheckStat