FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

Vosje

Ik, Vosje, ben een stoere rooie vent van pas 7  maanden oud die wel van een lolletje houdt. Ik ren, vlieg, bewonder en onderzoek van alles met erg veel enthousiasme. Kortom, ik vind het leven geweldig! Helaas heb ik begrepen dat mijn broertje en ik niet zo’n goede start hebben gehad in het leven. Timo en ik zijn met 4 weken ergens in een doosje gevonden. Ik kan me er niet zo heel veel meer van herinneren, maar ik weet we dat we het erg koud en vooral honger hadden.

 

Mama was nergens meer te vinden en we hadden alleen elkaar maar. Gelukkig zijn we net op tijd door lieve mensen gevonden die ervoor gezorgd hebben dat we bij een hele lieve mensenmama zijn gekomen. Daar bleek dat ik wel ziek was geworden van de tijd dat we in die doos hebben gezeten. Een bacterie of virus in mijn koppie. Hierdoor rennen mijn billen mijn koppie regelmatig voorbij. Euh, hoe zegt het vrouwtje dat ook al weer? Mijn coördinatie kont/kop klopt niet. Maar ik ren, vlieg, bewonder en onderzoek van alles met erg veel enthousiasme. Kortom, ik vind het leven geweldig! En tja, ze heeft er wel een beetje gelijk in van die coördinatie. Maar heb ik daar last van? Echt niet… weet u ? Mijn mensenmama hier is erg lief voor me geweest. Ze heeft mij en mijn broertje erg goed opgevangen en verzorgd. Timo is inmiddels verhuisd naar een nieuwe mensenmama en mensenpapa en mensenkindertjes.

En weet je… Dat zou ik ook wel graag willen? Komen jullie me halen? Oh ja, ik moet er wel bij zeggen dat ik erg lief voor kinderen ben en dat ik vanwege dat kop/kont gebeuren wel een echte binnenkat ben hoor… Lieve groetjes van mij, Vosje. UPDATE 10-01-2011 ; Vosje heeft een nieuwe familie gevonden, Wij van Katimo willen deze mensen met zulk groot hart, die ook onze Vosje ondanks zijn probleem een nieuw thuis hebben gegeven uit de grond van ons hart bedanken. jullie zijn KANJERS.

CheckStat