FacebookTwitter

Weblog/Verhalen uit de praktijk

4 zoogkittens op een aanhangwagen met tuinafval

Een melding komt binnen, een van zovele, 4 zoogkittens gevonden.
Deze kleintjes waren per ongeluk op een aanhangwagen vol met tuinafval terecht gekomen. Gelukkig werden ze op tijd ontdekt door de eigenaar van de aanhangwagen, die op dat moment op het milieupark stond om zijn aanhangwagen te legen.
Geen idee wat te doen vroeg hij omstanders om hulp. Gelukkig was er op dat moment iemand die van stichting Katimo had gehoord en wist dat de kittens onmiddellijk hulp nodig hadden. Deze persoon belde naar iemand die dichtbij stichting Katimo staat en deze heeft onmiddellijk contact opgenomen. En zo zijn wij meteen in actie gekomen om de kittens de nodige hulp te bieden.
Helaas weet niemand waar de eigenaar van de aanhangwagen woont, ik moet er niet aan denken dat daar ergens een moedertje hopeloos naar haar kittens loopt te zoeken, of dat de kleintjes onder een berg puin terecht waren gekomen als ze niet waren opmerkt.
Maar gelukkig door het snelle handelen van de eigenaar van de aanhangwagen en omstanders, krijgen deze kleintjes toch nog een goede kans.
Wat een avontuur in hun jonge leventje..
Veilig met gevulde buikjes verblijven de kittens bij een van onze gastgezinnen, waar ze fijn kunnen opgroeien tot ze klaar zijn voor hun nieuwe grote avontuur.
Op zoek naar hun eigen gouden mandje. 😻
Corien.
14 aug 2018

4 kittens in tuinafval

8 oktober Beschuit met muisjes! 😸

Hallo lieve kattenvriendjes 😸
Hier is het weer tijd voor beschuit met muisjes! 
Vorige week zaterdag, 30 september, ben ik Tess mama geworden van 6 prachtige kittens waar ik zelf heel erg trots op ben, want ik wijk geen minuut van hun zijde 💖
En ook mijn opvangmama ben ik heel dankbaar!
Ook zij heeft al die uurtjes dat ik aan het bevallen was naast mij gezeten en me gerust gesteld. Want telkens als ze wilde weg lopen riep ik haar weer.
Echt fijn hoor dat ik op haar kan bouwen want de bevalling ging op het einde best snel!
Daar heeft mijn opvangmama even moeten bij springen en mij geholpen waar het kon 😁
Nu ga ik nog een hele tijd genieten van mijn kleintjes en zal jullie zeker af en toe op de hoogte houden hoe ze groeien!

beschuit met muisjes

Bezoek van burgemeester Rianne Donders 🙂

Vrijdag 6 oktober was voor ons geen gewone doorsnee vrijdag. Vrijdag 6 oktober kregen we hulp van een wel heel bijzondere vrijwilligster nl. onze eigen burgemeester van Roermond, Rianne Donders. 😁
Ze wilde graag kennismaken met Stichting Katimo en de beste manier om dat te doen was om een aantal uurtjes als vrijwilligster in ons team mee te lopen.
Inmiddels weten we dat ze wel raad weet met een paar mandjes was en daar hebben we er heel veel van op een dag! 
Als afsluiting hebben we nog gezellig een kopje koffie met haar gedronken en werd haar dagje vrijwilligerswerk afgesloten.
Mevrouw Rianne Donders-de Leest, wij vonden het geweldig om u te mogen ontvangen en zien u graag nog een keertje terug komen in de toekomst!

Corien & team van Stichting Katimo

burgemeester Roermond

CheckStat