FacebookTwitter

Webshop: Kattenkruid zakjes

Koopt u een kattenkruid zakje van Katimo, dan komt de opbrengst gehele ten goede van onze katers, poezen en kittens. Niet alleen uw eigen kat, maar ook onze weeskittens en moederpoezen zijn blij met uw aankoop. Stichting Katimo ontvangt geen subsidies of andere regelmatige inkomsten. Wij zijn geheel afhankelijk van donaties, giften en dergelijke. Koopt u een van onze kattenkruid zakjes, dan kunnen wij van de opbrengst weer wat voer betalen, de katten eens een snack of een snoepje geven, vangkooien aanschaffen en nog veel meer goeds doen.

kattenkruid zakjes voor katers, poezen en kittens

kattenkruidzakjes


De Katimo kattenkruidzakjes zijn voorzien van een speciaal, uniek mengsel kattekruid dat voor ons mensen nauwelijks te ruiken is. En dat unieke mengels maakt dat álle katers, poezen en kittens gek op onze kattenkruid zakjes zijn. Ze gaan er helemaal van uit hun bol. Elk zakje wordt met de hand gemaakt. De stoffen die we gebruiken voor de zakjes met kattenkruid, zijn stevig en steeds van verschillend dessin. Het wordt dus een verrassing of u een geruit, gestreept of bijvoorbeeld een hip katten kruid kussentje met opdruk van poezen van ons ontvangt.

Kattenkruid (ook wel catnip genoemd) heeft een enorme aantrekkingskracht op katers, poezen en kittens. De kussentjes worden door het hele huis gemept, stevig afgelebberd of de katten rollen ermee over de grond. De Katimo kattenkruid zakjes bevatten een speciaal door ons samengesteld mengsel van o.a. kattenkruid / catnip. Kattenkruid is niet verslavend; het heeft een stimulerende en mild hallucinerende uitwerking die na een minuut of 10 weer is uitgewerkt.

Katimo rekent € 3,50 per zakje exclusief verzendkosten (per kattenkruid zakje € 0,73). Draagt u onze kattenopvang en kittenopvang een warm hart toe? En wilt u uw eigen kat ook een plezier doen? Bestel dan een of meerdere kattenkruidzakjes van Katimo. Maak het bedrag (vergeet de verzendkosten niet) over op IBAN: NL69RABO0143653776 t.n.v Katimo te Roermond BIC: RABONL2U

Vergeet bij de overschrijving niet uw volledige adresgegevens, ‘kattenkruidzakjes’ en het door u gewenste aantal bij de omschrijving op te nemen. Na ontvangst van de betaling sturen wij u de kussentjes per post toe. Houd uw brievenbus in de gaten; er zijn gevallen bekend dat katten de post door de voor hen onweerstaanbare geur, zelf al hadden opengemaakt. Zo enthousiast zijn katers, poezen en kittens dus over de kattenkruid zakjes van Katimo!

* Wij kunnen niet aansprakelijk gehouden worden voor kwijtgeraakte of niet aangekomen poststukken. 

 

CheckStat