FacebookTwitter

En de duimen mogen weer aan de slag (29 aug)

Later op de dag, 2 meldingen, de ene een kitten van een week of 5 met mamma, ongelooflijk maar waar, dit waren in eerste instantie 5 kittens, maar 4 zijn er meegenomen door andere campinggasten die weer eens zo nodig hun egoïstische knuffelbehoeften wilden bevredigen over de rug van onschuldige dieren, ik zeg er maar niks meer over dan word ik alweer kwaad.

De tweede was meer alarmerend en ging bij ons dan voor, het kitten met mamma kon even wachten, dit hummeltje niet, dit was met recht een spoedrit voor John die dan ook zo ter plekke was. Caitlin was meegereden omdat er melding was van maden op het diertje en dan is snelheid geboden. Terug op locatie Spik bleek dat het hummel vol zat met vliegeneitjes maar goddank nog geen levende maden te spotten. Totaal uitgedroogd, uitgemergeld en uitgehongerd en snotverkouden kwam het meiske aan. Eerste vereiste: vocht, vocht, vocht, nadat dit gedaan was even met het kontje in bad om de eitjes los te weken, daarna kon het gepeuter beginnen en vlooien lopen te vangen zoveel we er te pakken kregen. Een vlooienmiddel doe ik morgen wel als we haar nog onder ons hebben. Het meeste is eraf en nu een middel toedienen bij een dier dat totaal verzwakt is leek me niet echt een goed idee. Nadat ze verzorgd was hebben we haar iets te eten gegeven met een spuit, zwak als ze is kan ze zelf nog niet eten, vanavond laat heb ik ze iets makkelijker kunnen voeren. Ze ligt nu lekker te slapen en moet zelf haar levenswil laten werken, net zoals onze Batman enkele weken geleden, duim voor haar en zend positieve energie naar het dappere ding.
 Dank aan Caitlin en Samantha die vandaag een lange zaterdag hadden en meteen zonder na te denken klaar stonden voor dit hulpeloze diertje, waar zou ik zijn zonder mijn team?

catwoman1 catwoman2

Catwoman still rocks (30 aug)

Nou ja, rocks, ze wiebelt met haar kont, er zit meer leven in, eten wil ze nog niet zelf, en met de vochthouding moet ik nog even helpen, maar ze zit weer, natuurlijk niet lang, ze is zo moe, maar ik heb nu weer enigszins hoop. Vlooien zijn nu ook behandeld, dus dadelijk is ze ook van dat gekriebel af en zo proberen we stukje bij beetje het vrouwtje weer aan de gang te krijgen, maar we zijn er nog lang niet.

catwoman3 catwoman4

Update Catwoman (1 sept)

Catwoman gaat goed vooruit, ze begint zelf te eten en te drinken, mondjesmaat dat wel maar ze heeft er weer zin in. Vanmiddag waren Resi en Ad hier met een grote donatie en Resi heeft heerlijk met onze meid kunnen knuffelen want daar is Catwoman goed in, kopjes geven en genieten van alle aandacht. Nu moet ik uitkijken dat we madam niet teveel verwennen (grapje) anders krijgt ze nog sterallures.

Corien

 catwoman5 catwoman6

CheckStat